Lentile protectie calculator

Cum puteti sti daca ai nevoie de ochelari de protectie pentru calculator?

Lucrati zilnic in fata calculatorului si prezentati una dintre urmatoarele simptome:

  • vederea incetosata,
  • senzatia de mancarime a ochilor,
  • dureri de cap,
  • sensibilitate la lumina,
  • ochi uscati sau rosii,
  • lacrimeaza ochii.

Atunci  va recomandam cu incredere ochelari cu protectie pentru calculator, pentru protectia ochilor si pentru o eficienta indelungata de lucru in fata unui astfel de dispozitiv.

Lentilele cu protectie pentru calculator pot fi cu sau fara dioptrii si sunt tratate special pentru a reflecta lumina artificiala emisa de monitoare.

O vizita la medicul oftalmolog/optometrist va va arata daca aveti nevoie de ochelari de protectie pentru calculator.

In spectrul luminii  vizibile, lumina albastru-violet se afla in zona cu cea mai scurta lungime de unda si cea mai mare energie. Daca ochii sunt expusi  luminii emisa de monitor care contine  aceasta lumina albastra  o perioada lunga de timp aceasta dauneaza sanatatii ochiului.

Traim intr-o era digitala si in fiecare zi folosim laptop-uri, tablete, smartphone-uri sau televizoare LCD. Ecranele acestor dispozitivelor emit „lumina albastra”, care cauzeaza vederea incetosata, durerile de cap, ochi inrositi, uscati, ameteli.

Pentru a pune capat aceste probleme, furnizorii de lentile au dezvoltat tratamentul antireflex premium precum : Blue Control (HOYA), Blue Protect (ZEISS), Blue Block (MEDIQ), Crizal Prevencia (ESSILOR), care neutralizeaza lumina albastra emisa de ecranele digitale si previne oboseala oculara.

Aceste lentile ofera o claritate mai buna vederii, asigura un contrast optim si previn oboseala oculara prin eliminarea reflexiilor deranjante ale luminii artificiale.

Tratamentele antireflex pot fi aplicate oricarui tip de lentila (monofocale, bifocale, progresive) si pot fi combinate si cu alte tratamente (filtru UV, anti-zgarieturi, hidrofob, oleofob si antistatic).

lentile cu filtru pc